Nytt avsnitt av Klimatpositivt! med Anette Blücher, chef för Energy Infrastructure Solutions Nordic på E.ON Sverige

Podden Klimatpositivt! med Karolina Unger gästas den här gången av Anette Blücher, chef för Energy Infrastructure Solutions Nordic på E.ON Sverige.

I dagens avsnitt välkomnar vi Anette Blücher som är chef för Energy Infrastructure Solutions Nordic på E.ON Sverige. Det bjuds på spännande diskussioner om klimatet, E.ON:s klimatarbete och ambitiösa mål för framtiden.

Vi får höra om pågående projekt och hur de planerar för kolsänkor och fjärrvärme i England, spännande samarbeten och vad som krävs för att BioCCUS faktiskt ska bli verklighet i Tyskland och Sverige – väldigt snart!

Anette delar med sig av sin passion för förändring och hur hon arbetar för att driva hållbara initiativ framåt och hur E.ON driver på innovation inom energibranschen för att forma en mer hållbar framtid.

Hennes vilja att genomföra förändring och känna att man faktiskt kan påverka är en inspiration för oss alla så låt dig inspireras av Anettes insiktsfulla tankar och E.ON:s engagemang för att skapa en positiv inverkan på vår planet. 🌍💡 Nu kör vi!

Lyssna direkt eller där poddar finns t.ex. Apple Podcasts. Trevlig lyssning!

Dela artikeln på sociala medier

Läs fler nyheter