Nytt avsnitt av Klimatpositivt! med Karina Antin, K2A Knaust & Andersson Fastigheter

Karina och Karolina
Podden Klimatpositivt! med Karolina Unger gästas den här gången av Karina Antin, hållbarhetschef på K2A Knaust & Andersson Fastigheter.

I detta avsnitt gästas vi av Karina Antin, hållbarhetschef på K2A Knaust & Andersson Fastigheter, och får en inblick i hur ett fastighetsbolag som K2A arbetar med att minska sin klimatpåverkan och hur de ska nå sin målsättning om att bli det första klimatpositiva fastighetsbolaget i Sverige, redan 2027.

Du bjuds på ett spännande och lärorikt samtal om hur klimatfrågan är en del av bolagets affärsmodell, om de konkreta åtgärder och strategier som K2A använder för att nå sina mål och de utmaningar som företaget möter på vägen – och hur dessa övervinns!

Såklart blir det även diskussioner om minusutsläpp och fastighetsbolagens intresse och ansvar att främja innovation och utveckling av den nya industrin som växer fram inom Bio-CCS i Sverige just nu.

Klimatpositivt! med Karina Antin från K2A är en viktig källa till kunskap och inspiration för alla som vill lära sig mer om hållbarhet och klimatpositivitet i fastighetsbranschen – ett inspirerande samtal om vikten av klimatledarskap och handlingskraft för att vi tillsammans ska bidra till vår planets välmående.

Trevlig lyssning!

Lyssna direkt eller där poddar finns t.ex. Apple Podcasts.

Dela artikeln på sociala medier

Läs fler nyheter